Skip to main content

Hyra buss - företag & organisationer

Vi på Wärnelius Buss har lång erfarenhet av att anordna olika sorters gruppresor för företag. Vi hjälper er med allt från endast transport till konferenser eller kick-offer till att erbjuda skräddarsydda och färdiga konferenspaket med hotell och middag. Tillsammans med våra många samarbetspartner syr vi ihop en företagsresa som passar just ert företags önskemål och behov. För att din företagsresa ska bli så bra som möjligt har vi engagerad och professionell personal som gör sitt bästa för att ni ska bli nöjda. Ingen företagsresa är för liten eller för stor, för långt bort eller för nära. Ni kan även få med en reseledare om så önskas. Välj resmål och vi ordnar resten. 

I våra miljöklassade och moderna bussar sitter ni både bekvämt och säkert, vilket är en självklarhet för oss. För att era gruppresor ska bli så bra som möjligt har vi engagerad och professionell personal som gör sitt yttersta varje dag för att ni ska bli nöjda och få en härlig upplevelse och gruppresa tillsammans. Vi hyr bara ut buss med chaufför.

För offertförfrågan KLICKA HÄR>>

 

Några tips på konferens, kick off eller nöjesresor.

 

Roslagen) Vi åker till härliga Roslagen (Norrtälje) en eller flera dagar och äter och dricker gott till lunch på Norrtelje Brenneri. Där finns även konferensmöjligheter i lantlig miljö och inte minst möjligheter till både gin-, whiskey-, sprit- och punchprovningar. Önskas övernattning ordnar vi det med härlig mat i centrala Norrtälje (en pärla i Roslagen). 


Nääs) Vi åker över dagen till Nääs ölbryggeri utanför Tranås med härliga lokaler att konferera och att äta i. Efter konferensen finns det möjligheter att besöka bryggeriet för visning men även prova Nääs fina lokalbryggda öl.

Stockholm Food Tour) Vi tar er med på en oförglömlig matupplevelse med Stockholm Food Tour på söder i Stockholm. Innan touren på eftermiddagen finns möjligheter för konferens och lunch, även det på härliga söder i Stockholm. Det går förstås att övernatta om så önskas.

Arild/Skåne) Vi åker på en 2-dagars konferens med fantastiska vinupplevelser i Nordvästra Skåne till härliga Arild/Kullaberg. Vi bor över på vingården på Arild där konferensmöjligheter finns. Härlig mat och möjligheter att prova trendiga svenska viner både på Arild vingård och Kullaberg vingård.


 

Fritextsökning
Resekalender
24/8Taize20240824från 3 750:-
26/10Taize20241026från 3 750:-
Kontakta oss
Adress:
Wärnelius Buss
Ring Lillgård 1
585 62 Linköping