Stockholm Food Tour

Besök 6-7 härliga krogar på Stockholm söder med guide.  En matvandring på Food Tours Stockholm är en guidad kulinarisk promenad mellan noggrant utvalda restauranger, barer, caféer och/eller specialbutiker.

Dagsprogram

 • Dagsprogram: Stockholm Food Tour

  En matvandring på Food Tours Stockholm är en guidad kulinarisk promenad mellan noggrant utvalda restauranger, barer, caféer och/eller specialbutiker. Vilka ställen vi besöker skiljer sig beroende på tur, du blir dock alltid bjuden på goda smakprover och intressanta historier om maten hos de pratglada och passionerade kockar vi möter. Promenaden kryddas med anekdoter från de spännande platser vi passerar.


  Dagsprogram:

  8.00 Bussen går från Linköping

  11.30 Ankomst till Stockholm.

  Alternativ 1) Strosa runt fritt på Söder i Stockholm

  Alternativ 2) Ginprovning på Stockholms Bränneri (425 kronor extra)

  14.00 Food tour till 6-7 restauranger. Promenadlängd cirka 3 kilometer, på vissa turer går vi i branta trappor. Kontakta oss i samband med bokning om du har problem med rörlighet.

  18.00 Möjlighet att stanna på någon mysig pub eller krog på Söder som du väljer själv

  20.00 Hemfärd mot Linköping

  23.00 Hemma i Linköping


  Meddela ev. matallergier på "Övriga önskemål" i samband med din bokning.

  Alla matavsmakningar på turen är inkluderade i priset. Vid några av stoppen blir du även serverad dryck till maten som ingår i priset. I priset ingår även en flaska vatten som du får vid starten. Önskar du ytterligare dryck finns det flera möjligheter att köpa det på flera av de restauranger vi besöker. Vi besöker tillräckligt många ställen för att du ska bli både mätt och belåten! Åker du från Linköping eller Norrköping så bjuder vi fika på uppresan.


  Stockholm Food Tour

Karta