Skip to main content

Grythyttans Gästgivaregård

En förnämligt två-dagars lyxpaket på Grythyttans Gästgivaregård som är vida kända för sin eminenta vinkällare samt otroligt goda mat.

”Hos oss på Grythyttans Gästgivaregård är den goda maten och drycken hjärtat i verksamheten. Vi vill ta med dig på en kulinarisk resa och fortsätta göra långsiktiga avtryck på den gastronomiska kartan. Vår ambition är att så långt det är möjligt välja svenska råvaror som kommer från den närmaste omgivningen och hör säsongen till. Oavsett årstid och maträtt kryddar vi alltid med mycket kärlek.

Vid ankomst bjuds det på lunch. Efter lunchen klassisk vinprovning (fyra viner). Lite senare efter provningen bjuds Grythyttans kafferep uppdukat i Bordeauxsalongen. På kvällen avnjuter du en avsmakningsmeny bestående av fyra rätter med tillhörande vinpaket (fyra glas). Vi vågar lova att du sedan sover gott i något av de vackra rummen på gården. På morgonen serveras frukost i världsklass. Till lunch dag två bjuds det på gårdens bästa för årstiden och innan vi åter far hemåt ytterliggare en vinprovning (fyra glas).

Fritextsökning

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresedatum Hemresa
Linköping Fjärrbussterminal 10:00
Norrköping Buss/tågterminal 10:40
Örebro Bussterminal 11:40

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
26/10FleraGrythyttan GästgivaregårdMer än 83 995:-BokaMer information
18/11FleraGrythyttan GästgivaregårdMer än 83 995:-BokaMer information
Resekalender
30/6Lisebergfrån 475:-
7/7Lisebergfrån 475:-
Kontakta oss
Adress:
Wärnelius Buss
Ring Lillgård 1
585 62 Linköping